Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Sub-Tropical Utazási Iroda

 • 6720 Szeged, Tisza L. krt. 58.
 • 62/556-664, 30/525-0971
 • info@subtropical.hu
 • Engedélyszám: R-00912

$result

sfOutputEscaperArrayDecorator Object
(
  [count:sfOutputEscaperArrayDecorator:private] => 1
  [value:protected] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [Program] => Array
            (
              [id] => 1822009
              [data_part] => 0
              [serial_number] => 3800
              [name] => Vietnam-Kambodzsa körutazás
              [description] => 
              [distance] => 
              [distance_from] => 
              [accommodations] => Array
                (
                  [0] => Array
                    (
                      [address] => 
                      [coordinates] => Array
                        (
                          [0] => 
                          [1] => 
                        )

                      [name] => Vietnámi Körutazás
                      [rating] => 66
                    )

                )

              [first_minute_discount] => 0
              [first_minute_discount_date] => 
              [informations] => Array
                (
                  [Út leírás] => Utazás időtartama: 15 nap/12 éjszaka
Indulási időpontok: 2019.X.24., XII.2.; 2020.II.20.
Utazás: menetrendszerinti járattal, Budapest-Hanoi-Saigon útvonalon, belső járatokkal a helyszínen
Elhelyezés: 2-3 ágyas szobákban, középkategóriájú szállodákban, 1 éjszaka hajón a Halong-öbölben
Ellátás: reggeli, a hajón teljes ellátás
Minimum létszám: 15 fő

1.nap: Indulás Budapestről a menetrend függvényében. Étkezés a repülőgépen.

2.nap: Érkezés Hanoiba a menetrend függvényében, transzfer a belvárosba, majd egy különleges városnézésben lesz részünk, az ezer éves fővárosban. Hanoi a régi és az új különös keveréke, ezért nem hasonlít egyik vietnámi városhoz sem, nyüzsgő piacai, kitűnő konyhája lenyűgözi az ősi város minden látogatóját. A városnézésünk során kivülről megtekintjük a Néprajzi Múzeumot, amely az egyik legnagyobb és legszebb Hanoiban, majd az Irodalom Templomát, amely a XI. században épült, Vietnám első egyetemeként, később a Tran Quoc Pagodát, amely Vietnám legrégebbi pagodája, a buddhizmus kulturális szimbólumaként magasodik az égbe. A két legromantikusabb tó között található egy aprócska szigeten, a főváros szívében. Utolsó állomásunk a város közepén lévő Hoan Kiem tó, ami a különös történelmi távlatokba visszanyúló legendájával varázsol el, itt található a NgocSon templom (a Jade Hegy Temploma). Szállás Hanoiban.

3.nap: Reggeli után utazás busszal a Halong-öbölbe. Érkezés után beszállás a tradicionális ?sárkányhajóba?, ahol elfoglaljuk a kabinjainkat. Ebéd, majd hajónk kifut a ?Leszálló Sárkány?öbölből és behajózik az ezernyi mészkősziget közé. A legenda szerint az öbölben él Lac Long Quan, a sárkánykirály, aki a vietnámi nép védelmezője volt évezredéken keresztül. Fürdőzési lehetőség a smaragdszínű öblökben, majd a hajóra visszatérve a szakácsok főzőbemutató keretében avatják be a vendégeket a vietnami konyha rejtelmeibe. Szállás és vacsora a hajón.

4.nap: A napfelkelte megtekintése után reggeli a fedélzeten, majd visszatérés a kikötőbe. Utazás vissza Hanoiba, útközben ebéd egy helyi étteremben. Rövid városnézés Hanoiban, majd transzfer a repülőtérre, elutazás belső járattal Hueba, Közép-Vietnám egyik leglátványosabb városába, az egykori császári fővárosba.

5.nap: A reggelit követően városnézés Hue-ban. A város, vallási központként is szolgált és szolgál a mai napig, mutatja ezt Hue-ban és szűkebb környékén a több, mint 600 pagoda, melyek legnagyobb része még ma is működik. A látnivalók egy részét a Parfüme folyón tett hajókázás során fedezzük fel. Látogatás a Thien Mu Pagodában (Mennyei Hölgy Pagodája), amely az ország egyik leghíresebb épülete, majd megtekintjük a még maradványaiban is lenyűgöző látványt nyújtó, árokkal körülvett királyi fellegvárat. Késő délután továbbutazás Vietnam legbájosabb városkájába, Hoi Anba. A mintegy 120 km-es út festői tájakon vezet keresztül, ahonnan remek kilátás nyílik Vietnam legszebb tengerpartjára, a Lang Co-ra. Szállás Hoi An-ban.

6.nap: Reggeli majd városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, bemegyünk több, 18. századi lakóházba, és megtekintjük a város jelképét, a Japán hidat. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Siem Reapba, transzfer a szállásunkra, szabadidő.

7.nap: Reggel elsőként Angkor Thom-ot (az istenek oltalmazta várost) fedezzük fel. Ennek közepén magasodik Bayon temploma, ahol rejtélyes mosolyú Buddha-arcokat találunk. Emellett a Királyi Palota maradványai, a Phimeanakas, a Leprás Király terasza és az Elefánt-terasz a főbb látnivalók. Innen a 10. századból származó Banteay Srey templomhoz utazunk, amely a Hindu Vallás egyik legszebb szentélye. A rózsaszín homokkőből épült kis méretű templomot még a reggeli órákban érdemes megnézni, színei akkor láthatóak igazán. Szállás Siem Reapban.

8.nap: A délelőtt folyamán a kirándulás a központi angkori területre, látogatás a II. Szúrjavarman király által Visnu istennek ajánlott Angkor Wathoz. Délután szabad program, vásárlási lehetőség.

9.nap: Reggel elutazás Phnom Penh-be autóbusszal. A kambodzsai fővárosban tett rövid kirándulás során Phnom Penh első számú nevezetességeit kereshetjük fel. A Tonle Sap és Mekong összefolyásánál alakult ki a városközpont. A vallási épületek közül a Wat Phnom pagodáját és a Királyi Palota melletti Ezüstpagodát, a történelmi emlékek közül az Elefánt-termet és az angkori időszak legértékesebb gyűjteményét őrző Nemzeti Múzeumot, a XX. századból pedig a fedett piacot és a vörös khmerek gyilkos rezsimjéről tanúskodó Toul Sleng Múzeumot keressük fel, illetve nézzük meg kívülről. Este szabadidő, mikor is a folyópart menti sétányra megyünk, ami a város leglátogatottabb része, számos szállodával, s jobbnál-jobb éttermekkel, kocsmákkal, bárokkal.

10.nap: Délelőtt szabad program, a város egyéni felfedezése, majd utazás szárnyashajóval Chau Doc-ba (Vietnám), a Mekong deltához. Szállásunk a városban lesz.

11.nap: A reggelit követően több órás, motorcsónakos kirándulásra indulunk a hatalmas kiterjedésű Mekong-delta egyedülálló vízi világában. A Dél-Kínai-tengerbe ömlő Mekong Ázsia harmadik leghosszabb folyama, hatalmas deltatorkolatot és számtalan folyóágat alkot, amik több millió embernek biztosítanak megélhetést. Megtudhatjuk hogyan készül a rizspapír, ismeretlen trópusi gyümölcsöket kóstolhatunk és meghallgathatjuk, milyen az eredeti vietnami zene. Látogatás egy úszó faluban, ahol a helyiek egész életüket a vízen töltik, megnézzük hogyan horgásznak közvetlenül a házuk alatt. Innen továbbhajózunk egy is faluba, a folyó másik partjára, ahol egy muszlim közösség él. Visszatérve a városba folytatjuk utunkat a Chua Xu Pagodához. Késő délután utazás Can Tho városába, amely a Mekong fővárosa, szállásunk is itt lesz.

12.nap: Kora reggel utazás hajóval a delta legnagyobb és legnyüzsgőbb úszópiacára, ahol mind a vevők, mind az árusok csónakokkal közlekednek. Visszatérés Can Tho városába, majd utazás autóbusszal Saigonba, Vietnám legnagyobb városába. Szállásunk elfoglalása, szabadidő.

13. nap: Az egész napunkat Saigon (Ho Chi Minh City) felfedezésével töltjük. Városnézés keretében meglátogatjuk a Történelmi Múzeumot, a Thong Nhat Konferencia Központot és a Ben Thanh Piacot. A város többi nevezetességénél csak egy fotószünet erejéig állunk meg, mint a Notre Dame Katedrálisnál, a Városházánál, a Színháznál és a központi Postahivatalnál. Délután a kínai negyed felé vesszük az irányt, felfedezve ennek a területnek a nevezetességeit. Túránk a központi Ben Thank piacon ér véget, ahol elmerülhetünk az kézműves termékek sokaságában. Visszatérés szállásunkra.


14.nap: Reggeli után azonnal a Cu Chi alagút rendszer felé vesszük utunkat, mely a vietnámi háború idején vált ismerté, itt éltek és rejtőzködtek a vietkongok. Visszatérés Saigonba, a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, elutazás.

15.nap: Hazaérkezés Budapestre a délelőtti órákban.
Vietnám vízumhoz meghívólevél (kétszeri belépés): 7.500 Ft/fő
Vietnám vízum 50 USD/fő
Kambodzsa vízum helyszínen fizetendő: 30 USD
Kötelező borravaló: 5 USD/fő/nap ) [images] => Array ( [0] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-1.jpg [t] => ) [1] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-3.jpg [t] => ) [2] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-4.jpg [t] => ) [3] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-5.jpg [t] => ) [4] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-6.jpg [t] => ) [5] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-7.jpg [t] => ) [6] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-8.jpg [t] => ) [7] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135599.jpg [t] => ) [8] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135600.jpg [t] => ) [9] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135601.jpg [t] => ) [10] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135603.jpg [t] => ) [11] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135604.jpg [t] => ) [12] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135605.jpg [t] => ) [13] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135606.jpg [t] => ) [14] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135607.jpg [t] => ) ) [is_ski] => [is_sport] => [is_active] => 1 [num_viewed] => 0 [num_trip] => 1 [tour_operator_id] => 36 [departure_locations] => [group_id] => 1822009 [slug] => vietnam-kambodzsa-korutazas [created_at] => 2019-11-15 06:00:26 [updated_at] => 2019-11-15 06:00:26 [Rooms] => Array ( [0] => Array ( [id] => 76809968 [serial_number] => [name] => 2-ágyas superior szoba [num_people] => 2 [num_extra_people] => 0 [min_adults] => 2 [min_people] => 2 [ages] => Array ( [Felnőtt] => Array ( [from] => 0 [to] => 120 ) ) [adult_from] => [adult_to] => [child_from] => [child_to] => [baby_from] => [baby_to] => [capacity] => 0 [program_id] => 1822009 [Program] => ) ) [Locations] => Array ( [35] => Array ( [id] => 35 [name] => Kambodzsa [replaced_name] => kambodzsa vietnam-laosz-kambodzsa vietnam-kambodzsa korutazas-kambodzsaban vietnam-kambodzsa-korutazas indokina [short_name] => KH [long_name] => Kambodzsa [type] => country [parent_id] => [coordinates] => Array ( [lat] => 12.5657 [lng] => 104.991 [map] => Array ( [NE] => Array ( [lat] => 14.6902 [lng] => 107.6277 ) [SW] => Array ( [lat] => 9.2768 [lng] => 102.3335 ) ) ) [num_program] => 15 [yahoo_woeid] => [slug] => kambodzsa ) [76] => Array ( [id] => 76 [name] => Vietnám [replaced_name] => vietnam vietnam-laosz-kambodzsa korutazas-vietnamban vietnam-kambodzsa vietnam-kambodzsa-korutazas indokina vietnami-gasztrotura [short_name] => VN [long_name] => Vietnám [type] => country [parent_id] => [coordinates] => Array ( [lat] => 14.0583 [lng] => 108.2772 [map] => Array ( [NE] => Array ( [lat] => 23.3934 [lng] => 109.469 ) [SW] => Array ( [lat] => 8.4127 [lng] => 102.1444 ) ) ) [num_program] => 22 [yahoo_woeid] => [slug] => vietnam ) [6593] => Array ( [id] => 6593 [name] => Hanoi [replaced_name] => hanoi hanoi-vietnam [short_name] => [long_name] => Vietnám, Hanoi [type] => city [parent_id] => 76 [coordinates] => Array ( [lat] => 21.0333 [lng] => 105.85 [map] => Array ( [NE] => Array ( [lat] => 21.0503 [lng] => 105.8764 ) [SW] => Array ( [lat] => 20.9951 [lng] => 105.7975 ) ) ) [num_program] => 9 [yahoo_woeid] => 1236690 [slug] => hanoi ) ) [description_short] => ... [location_text] => Kambodzsa,Hanoi [img] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-1.jpg [AccommodationTypes] => Array ( [0] => Array ( [label] => Hotel ) ) [Ratings] => Array ( [0] => Array ( [label] => ***** ) ) ) [Trip] => Array ( [Price] => Array ( [bait_price] => [bait_price_currency_name] => [bait_price_huf] => [base_price_huf] => ) [food_service] => [road_type] => [url] => /vietnam/vietnam-kambodzsa-korutazas/hanoi/vietnam-kambodzsa-korutazas/ ) [Tags] => Array ( [category] => Array ( [3] => Körutazás ) [rating] => Array ( [66] => ***** ) [accommodation_type] => Array ( [84] => Hotel ) ) [Weather] => Array ( ) ) ) [escapingMethod:protected] => esc_specialchars )

$program

sfOutputEscaperArrayDecorator Object
(
  [count:sfOutputEscaperArrayDecorator:private] => 27
  [value:protected] => Array
    (
      [id] => 1822009
      [data_part] => 0
      [serial_number] => 3800
      [name] => Vietnam-Kambodzsa körutazás
      [description] => 
      [distance] => 
      [distance_from] => 
      [accommodations] => Array
        (
          [0] => Array
            (
              [address] => 
              [coordinates] => Array
                (
                  [0] => 
                  [1] => 
                )

              [name] => Vietnámi Körutazás
              [rating] => 66
            )

        )

      [first_minute_discount] => 0
      [first_minute_discount_date] => 
      [informations] => Array
        (
          [Út leírás] => Utazás időtartama: 15 nap/12 éjszaka
Indulási időpontok: 2019.X.24., XII.2.; 2020.II.20.
Utazás: menetrendszerinti járattal, Budapest-Hanoi-Saigon útvonalon, belső járatokkal a helyszínen
Elhelyezés: 2-3 ágyas szobákban, középkategóriájú szállodákban, 1 éjszaka hajón a Halong-öbölben
Ellátás: reggeli, a hajón teljes ellátás
Minimum létszám: 15 fő

1.nap: Indulás Budapestről a menetrend függvényében. Étkezés a repülőgépen.

2.nap: Érkezés Hanoiba a menetrend függvényében, transzfer a belvárosba, majd egy különleges városnézésben lesz részünk, az ezer éves fővárosban. Hanoi a régi és az új különös keveréke, ezért nem hasonlít egyik vietnámi városhoz sem, nyüzsgő piacai, kitűnő konyhája lenyűgözi az ősi város minden látogatóját. A városnézésünk során kivülről megtekintjük a Néprajzi Múzeumot, amely az egyik legnagyobb és legszebb Hanoiban, majd az Irodalom Templomát, amely a XI. században épült, Vietnám első egyetemeként, később a Tran Quoc Pagodát, amely Vietnám legrégebbi pagodája, a buddhizmus kulturális szimbólumaként magasodik az égbe. A két legromantikusabb tó között található egy aprócska szigeten, a főváros szívében. Utolsó állomásunk a város közepén lévő Hoan Kiem tó, ami a különös történelmi távlatokba visszanyúló legendájával varázsol el, itt található a NgocSon templom (a Jade Hegy Temploma). Szállás Hanoiban.

3.nap: Reggeli után utazás busszal a Halong-öbölbe. Érkezés után beszállás a tradicionális ?sárkányhajóba?, ahol elfoglaljuk a kabinjainkat. Ebéd, majd hajónk kifut a ?Leszálló Sárkány?öbölből és behajózik az ezernyi mészkősziget közé. A legenda szerint az öbölben él Lac Long Quan, a sárkánykirály, aki a vietnámi nép védelmezője volt évezredéken keresztül. Fürdőzési lehetőség a smaragdszínű öblökben, majd a hajóra visszatérve a szakácsok főzőbemutató keretében avatják be a vendégeket a vietnami konyha rejtelmeibe. Szállás és vacsora a hajón.

4.nap: A napfelkelte megtekintése után reggeli a fedélzeten, majd visszatérés a kikötőbe. Utazás vissza Hanoiba, útközben ebéd egy helyi étteremben. Rövid városnézés Hanoiban, majd transzfer a repülőtérre, elutazás belső járattal Hueba, Közép-Vietnám egyik leglátványosabb városába, az egykori császári fővárosba.

5.nap: A reggelit követően városnézés Hue-ban. A város, vallási központként is szolgált és szolgál a mai napig, mutatja ezt Hue-ban és szűkebb környékén a több, mint 600 pagoda, melyek legnagyobb része még ma is működik. A látnivalók egy részét a Parfüme folyón tett hajókázás során fedezzük fel. Látogatás a Thien Mu Pagodában (Mennyei Hölgy Pagodája), amely az ország egyik leghíresebb épülete, majd megtekintjük a még maradványaiban is lenyűgöző látványt nyújtó, árokkal körülvett királyi fellegvárat. Késő délután továbbutazás Vietnam legbájosabb városkájába, Hoi Anba. A mintegy 120 km-es út festői tájakon vezet keresztül, ahonnan remek kilátás nyílik Vietnam legszebb tengerpartjára, a Lang Co-ra. Szállás Hoi An-ban.

6.nap: Reggeli majd városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, bemegyünk több, 18. századi lakóházba, és megtekintjük a város jelképét, a Japán hidat. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Siem Reapba, transzfer a szállásunkra, szabadidő.

7.nap: Reggel elsőként Angkor Thom-ot (az istenek oltalmazta várost) fedezzük fel. Ennek közepén magasodik Bayon temploma, ahol rejtélyes mosolyú Buddha-arcokat találunk. Emellett a Királyi Palota maradványai, a Phimeanakas, a Leprás Király terasza és az Elefánt-terasz a főbb látnivalók. Innen a 10. századból származó Banteay Srey templomhoz utazunk, amely a Hindu Vallás egyik legszebb szentélye. A rózsaszín homokkőből épült kis méretű templomot még a reggeli órákban érdemes megnézni, színei akkor láthatóak igazán. Szállás Siem Reapban.

8.nap: A délelőtt folyamán a kirándulás a központi angkori területre, látogatás a II. Szúrjavarman király által Visnu istennek ajánlott Angkor Wathoz. Délután szabad program, vásárlási lehetőség.

9.nap: Reggel elutazás Phnom Penh-be autóbusszal. A kambodzsai fővárosban tett rövid kirándulás során Phnom Penh első számú nevezetességeit kereshetjük fel. A Tonle Sap és Mekong összefolyásánál alakult ki a városközpont. A vallási épületek közül a Wat Phnom pagodáját és a Királyi Palota melletti Ezüstpagodát, a történelmi emlékek közül az Elefánt-termet és az angkori időszak legértékesebb gyűjteményét őrző Nemzeti Múzeumot, a XX. századból pedig a fedett piacot és a vörös khmerek gyilkos rezsimjéről tanúskodó Toul Sleng Múzeumot keressük fel, illetve nézzük meg kívülről. Este szabadidő, mikor is a folyópart menti sétányra megyünk, ami a város leglátogatottabb része, számos szállodával, s jobbnál-jobb éttermekkel, kocsmákkal, bárokkal.

10.nap: Délelőtt szabad program, a város egyéni felfedezése, majd utazás szárnyashajóval Chau Doc-ba (Vietnám), a Mekong deltához. Szállásunk a városban lesz.

11.nap: A reggelit követően több órás, motorcsónakos kirándulásra indulunk a hatalmas kiterjedésű Mekong-delta egyedülálló vízi világában. A Dél-Kínai-tengerbe ömlő Mekong Ázsia harmadik leghosszabb folyama, hatalmas deltatorkolatot és számtalan folyóágat alkot, amik több millió embernek biztosítanak megélhetést. Megtudhatjuk hogyan készül a rizspapír, ismeretlen trópusi gyümölcsöket kóstolhatunk és meghallgathatjuk, milyen az eredeti vietnami zene. Látogatás egy úszó faluban, ahol a helyiek egész életüket a vízen töltik, megnézzük hogyan horgásznak közvetlenül a házuk alatt. Innen továbbhajózunk egy is faluba, a folyó másik partjára, ahol egy muszlim közösség él. Visszatérve a városba folytatjuk utunkat a Chua Xu Pagodához. Késő délután utazás Can Tho városába, amely a Mekong fővárosa, szállásunk is itt lesz.

12.nap: Kora reggel utazás hajóval a delta legnagyobb és legnyüzsgőbb úszópiacára, ahol mind a vevők, mind az árusok csónakokkal közlekednek. Visszatérés Can Tho városába, majd utazás autóbusszal Saigonba, Vietnám legnagyobb városába. Szállásunk elfoglalása, szabadidő.

13. nap: Az egész napunkat Saigon (Ho Chi Minh City) felfedezésével töltjük. Városnézés keretében meglátogatjuk a Történelmi Múzeumot, a Thong Nhat Konferencia Központot és a Ben Thanh Piacot. A város többi nevezetességénél csak egy fotószünet erejéig állunk meg, mint a Notre Dame Katedrálisnál, a Városházánál, a Színháznál és a központi Postahivatalnál. Délután a kínai negyed felé vesszük az irányt, felfedezve ennek a területnek a nevezetességeit. Túránk a központi Ben Thank piacon ér véget, ahol elmerülhetünk az kézműves termékek sokaságában. Visszatérés szállásunkra.


14.nap: Reggeli után azonnal a Cu Chi alagút rendszer felé vesszük utunkat, mely a vietnámi háború idején vált ismerté, itt éltek és rejtőzködtek a vietkongok. Visszatérés Saigonba, a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, elutazás.

15.nap: Hazaérkezés Budapestre a délelőtti órákban.
Vietnám vízumhoz meghívólevél (kétszeri belépés): 7.500 Ft/fő
Vietnám vízum 50 USD/fő
Kambodzsa vízum helyszínen fizetendő: 30 USD
Kötelező borravaló: 5 USD/fő/nap ) [images] => Array ( [0] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-1.jpg [t] => ) [1] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-3.jpg [t] => ) [2] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-4.jpg [t] => ) [3] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-5.jpg [t] => ) [4] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-6.jpg [t] => ) [5] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-7.jpg [t] => ) [6] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/ut_szallas/ut_szallas-2245-8.jpg [t] => ) [7] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135599.jpg [t] => ) [8] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135600.jpg [t] => ) [9] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135601.jpg [t] => ) [10] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135603.jpg [t] => ) [11] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135604.jpg [t] => ) [12] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135605.jpg [t] => ) [13] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135606.jpg [t] => ) [14] => Array ( [a] => [f] => http://b2c.ibusz.hu/ibuszweb/upload/utazas/utazas-3800-135607.jpg [t] => ) ) [is_ski] => [is_sport] => [is_active] => 1 [num_viewed] => 0 [num_trip] => 1 [tour_operator_id] => 36 [departure_locations] => [group_id] => 1822009 [slug] => vietnam-kambodzsa-korutazas [created_at] => 2019-11-15 06:00:26 [updated_at] => 2019-11-15 06:00:26 [Rooms] => Array ( [0] => Array ( [id] => 76809968 [serial_number] => [name] => 2-ágyas superior szoba [num_people] => 2 [num_extra_people] => 0 [min_adults] => 2 [min_people] => 2 [ages] => Array ( [Felnőtt] => Array ( [from] => 0 [to] => 120 ) ) [adult_from] => [adult_to] => [child_from] => [child_to] => [baby_from] => [baby_to] => [capacity] => 0 [program_id] => 1822009 [Program] => ) ) [Locations] => Array ( [35] => Array ( [id] => 35 [name] => Kambodzsa [replaced_name] => kambodzsa vietnam-laosz-kambodzsa vietnam-kambodzsa korutazas-kambodzsaban vietnam-kambodzsa-korutazas indokina [short_name] => KH [long_name] => Kambodzsa [type] => country [parent_id] => [coordinates] => Array ( [lat] => 12.5657 [lng] => 104.991 [map] => Array ( [NE] => Array ( [lat] => 14.6902 [lng] => 107.6277 ) [SW] => Array ( [lat] => 9.2768 [lng] => 102.3335 ) ) ) [num_program] => 15 [yahoo_woeid] => [slug] => kambodzsa ) [76] => Array ( [id] => 76 [name] => Vietnám [replaced_name] => vietnam vietnam-laosz-kambodzsa korutazas-vietnamban vietnam-kambodzsa vietnam-kambodzsa-korutazas indokina vietnami-gasztrotura [short_name] => VN [long_name] => Vietnám [type] => country [parent_id] => [coordinates] => Array ( [lat] => 14.0583 [lng] => 108.2772 [map] => Array ( [NE] => Array ( [lat] => 23.3934 [lng] => 109.469 ) [SW] => Array ( [lat] => 8.4127 [lng] => 102.1444 ) ) ) [num_program] => 22 [yahoo_woeid] => [slug] => vietnam ) [6593] => Array ( [id] => 6593 [name] => Hanoi [replaced_name] => hanoi hanoi-vietnam [short_name] => [long_name] => Vietnám, Hanoi [type] => city [parent_id] => 76 [coordinates] => Array ( [lat] => 21.0333 [lng] => 105.85 [map] => Array ( [NE] => Array ( [lat] => 21.0503 [lng] => 105.8764 ) [SW] => Array ( [lat] => 20.9951 [lng] => 105.7975 ) ) ) [num_program] => 9 [yahoo_woeid] => 1236690 [slug] => hanoi ) ) [description_short] => ... [location_text] => Kambodzsa,Hanoi ) [escapingMethod:protected] => esc_specialchars )

$trip


   

$tags

sfOutputEscaperArrayDecorator Object
(
  [count:sfOutputEscaperArrayDecorator:private] => 3
  [value:protected] => Array
    (
      [category] => Array
        (
          [0] => Körutazás
        )

      [rating] => Array
        (
          [0] => *****
        )

      [accommodation_type] => Array
        (
          [0] => Hotel
        )

    )

  [escapingMethod:protected] => esc_specialchars
)

$tags_full


 

Vietnam-Kambodzsa körutazás

Utazás alapadatai 2020

5 csillag
Vietnámi Körutazás (*****)

Út leírás

Utazás időtartama: 15 nap/12 éjszaka
Indulási időpontok: 2019.X.24., XII.2.; 2020.II.20.
Utazás: menetrendszerinti járattal, Budapest-Hanoi-Saigon útvonalon, belső járatokkal a helyszínen
Elhelyezés: 2-3 ágyas szobákban, középkategóriájú szállodákban, 1 éjszaka hajón a Halong-öbölben
Ellátás: reggeli, a hajón teljes ellátás
Minimum létszám: 15 fő

1.nap: Indulás Budapestről a menetrend függvényében. Étkezés a repülőgépen.

2.nap: Érkezés Hanoiba a menetrend függvényében, transzfer a belvárosba, majd egy különleges városnézésben lesz részünk, az ezer éves fővárosban. Hanoi a régi és az új különös keveréke, ezért nem hasonlít egyik vietnámi városhoz sem, nyüzsgő piacai, kitűnő konyhája lenyűgözi az ősi város minden látogatóját. A városnézésünk során kivülről megtekintjük a Néprajzi Múzeumot, amely az egyik legnagyobb és legszebb Hanoiban, majd az Irodalom Templomát, amely a XI. században épült, Vietnám első egyetemeként, később a Tran Quoc Pagodát, amely Vietnám legrégebbi pagodája, a buddhizmus kulturális szimbólumaként magasodik az égbe. A két legromantikusabb tó között található egy aprócska szigeten, a főváros szívében. Utolsó állomásunk a város közepén lévő Hoan Kiem tó, ami a különös történelmi távlatokba visszanyúló legendájával varázsol el, itt található a NgocSon templom (a Jade Hegy Temploma). Szállás Hanoiban.

3.nap: Reggeli után utazás busszal a Halong-öbölbe. Érkezés után beszállás a tradicionális ?sárkányhajóba?, ahol elfoglaljuk a kabinjainkat. Ebéd, majd hajónk kifut a ?Leszálló Sárkány?öbölből és behajózik az ezernyi mészkősziget közé. A legenda szerint az öbölben él Lac Long Quan, a sárkánykirály, aki a vietnámi nép védelmezője volt évezredéken keresztül. Fürdőzési lehetőség a smaragdszínű öblökben, majd a hajóra visszatérve a szakácsok főzőbemutató keretében avatják be a vendégeket a vietnami konyha rejtelmeibe. Szállás és vacsora a hajón.

4.nap: A napfelkelte megtekintése után reggeli a fedélzeten, majd visszatérés a kikötőbe. Utazás vissza Hanoiba, útközben ebéd egy helyi étteremben. Rövid városnézés Hanoiban, majd transzfer a repülőtérre, elutazás belső járattal Hueba, Közép-Vietnám egyik leglátványosabb városába, az egykori császári fővárosba.

5.nap: A reggelit követően városnézés Hue-ban. A város, vallási központként is szolgált és szolgál a mai napig, mutatja ezt Hue-ban és szűkebb környékén a több, mint 600 pagoda, melyek legnagyobb része még ma is működik. A látnivalók egy részét a Parfüme folyón tett hajókázás során fedezzük fel. Látogatás a Thien Mu Pagodában (Mennyei Hölgy Pagodája), amely az ország egyik leghíresebb épülete, majd megtekintjük a még maradványaiban is lenyűgöző látványt nyújtó, árokkal körülvett királyi fellegvárat. Késő délután továbbutazás Vietnam legbájosabb városkájába, Hoi Anba. A mintegy 120 km-es út festői tájakon vezet keresztül, ahonnan remek kilátás nyílik Vietnam legszebb tengerpartjára, a Lang Co-ra. Szállás Hoi An-ban.

6.nap: Reggeli majd városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, bemegyünk több, 18. századi lakóházba, és megtekintjük a város jelképét, a Japán hidat. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Siem Reapba, transzfer a szállásunkra, szabadidő.

7.nap: Reggel elsőként Angkor Thom-ot (az istenek oltalmazta várost) fedezzük fel. Ennek közepén magasodik Bayon temploma, ahol rejtélyes mosolyú Buddha-arcokat találunk. Emellett a Királyi Palota maradványai, a Phimeanakas, a Leprás Király terasza és az Elefánt-terasz a főbb látnivalók. Innen a 10. századból származó Banteay Srey templomhoz utazunk, amely a Hindu Vallás egyik legszebb szentélye. A rózsaszín homokkőből épült kis méretű templomot még a reggeli órákban érdemes megnézni, színei akkor láthatóak igazán. Szállás Siem Reapban.

8.nap: A délelőtt folyamán a kirándulás a központi angkori területre, látogatás a II. Szúrjavarman király által Visnu istennek ajánlott Angkor Wathoz. Délután szabad program, vásárlási lehetőség.

9.nap: Reggel elutazás Phnom Penh-be autóbusszal. A kambodzsai fővárosban tett rövid kirándulás során Phnom Penh első számú nevezetességeit kereshetjük fel. A Tonle Sap és Mekong összefolyásánál alakult ki a városközpont. A vallási épületek közül a Wat Phnom pagodáját és a Királyi Palota melletti Ezüstpagodát, a történelmi emlékek közül az Elefánt-termet és az angkori időszak legértékesebb gyűjteményét őrző Nemzeti Múzeumot, a XX. századból pedig a fedett piacot és a vörös khmerek gyilkos rezsimjéről tanúskodó Toul Sleng Múzeumot keressük fel, illetve nézzük meg kívülről. Este szabadidő, mikor is a folyópart menti sétányra megyünk, ami a város leglátogatottabb része, számos szállodával, s jobbnál-jobb éttermekkel, kocsmákkal, bárokkal.

10.nap: Délelőtt szabad program, a város egyéni felfedezése, majd utazás szárnyashajóval Chau Doc-ba (Vietnám), a Mekong deltához. Szállásunk a városban lesz.

11.nap: A reggelit követően több órás, motorcsónakos kirándulásra indulunk a hatalmas kiterjedésű Mekong-delta egyedülálló vízi világában. A Dél-Kínai-tengerbe ömlő Mekong Ázsia harmadik leghosszabb folyama, hatalmas deltatorkolatot és számtalan folyóágat alkot, amik több millió embernek biztosítanak megélhetést. Megtudhatjuk hogyan készül a rizspapír, ismeretlen trópusi gyümölcsöket kóstolhatunk és meghallgathatjuk, milyen az eredeti vietnami zene. Látogatás egy úszó faluban, ahol a helyiek egész életüket a vízen töltik, megnézzük hogyan horgásznak közvetlenül a házuk alatt. Innen továbbhajózunk egy is faluba, a folyó másik partjára, ahol egy muszlim közösség él. Visszatérve a városba folytatjuk utunkat a Chua Xu Pagodához. Késő délután utazás Can Tho városába, amely a Mekong fővárosa, szállásunk is itt lesz.

12.nap: Kora reggel utazás hajóval a delta legnagyobb és legnyüzsgőbb úszópiacára, ahol mind a vevők, mind az árusok csónakokkal közlekednek. Visszatérés Can Tho városába, majd utazás autóbusszal Saigonba, Vietnám legnagyobb városába. Szállásunk elfoglalása, szabadidő.

13. nap: Az egész napunkat Saigon (Ho Chi Minh City) felfedezésével töltjük. Városnézés keretében meglátogatjuk a Történelmi Múzeumot, a Thong Nhat Konferencia Központot és a Ben Thanh Piacot. A város többi nevezetességénél csak egy fotószünet erejéig állunk meg, mint a Notre Dame Katedrálisnál, a Városházánál, a Színháznál és a központi Postahivatalnál. Délután a kínai negyed felé vesszük az irányt, felfedezve ennek a területnek a nevezetességeit. Túránk a központi Ben Thank piacon ér véget, ahol elmerülhetünk az kézműves termékek sokaságában. Visszatérés szállásunkra.


14.nap: Reggeli után azonnal a Cu Chi alagút rendszer felé vesszük utunkat, mely a vietnámi háború idején vált ismerté, itt éltek és rejtőzködtek a vietkongok. Visszatérés Saigonba, a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, elutazás.

15.nap: Hazaérkezés Budapestre a délelőtti órákban.
Vietnám vízumhoz meghívólevél (kétszeri belépés): 7.500 Ft/fő
Vietnám vízum 50 USD/fő
Kambodzsa vízum helyszínen fizetendő: 30 USD
Kötelező borravaló: 5 USD/fő/nap

Érintett területek

 • Kambodzsa
 • Vietnám
 • Hanoi

További ajánlatok (időpontok és árak)

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk