Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Sub-Tropical Utazási Iroda

 • 6720 Szeged, Tisza L. krt. 58.
 • 62/556-664, 30/525-0971
 • info@subtropical.hu
 • Engedélyszám: R-00912

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Utazás alapadatai 2147

3 csillag
Busz
1 felnőtt
2021-09-11, 7 nap / 6 éj
Reggeli
Egyágyas szoba

OLASZORSZÁGI NAGYKÖRÚT

Az európai kultúra fellegvára

 

2021. szeptember 11-17.
7 nap / 6 éj

Indulás: Nyíregyháza

További  csatlakozási  lehetőség: Debrecen, Tiszaújváros, M3 autópálya pihenői (Miskolc), Gyöngyös, Budapest és Dunántúlon az útvonalba eső pihenőhelyek

Utazás:

Légkondicionált autóbusszal  (TV, DVD, WC, italautomata)

Szállás:

 6  éjszaka 3 csillagos szállodában. 
- 3 éjszaka Lido di Jesoloban 
- 3 éjszaka Róma külvárosában (metróközeli szállodában)
A szobákban fürdőszoba, WC, TV található. 

Ellátás:

Bőséges reggeli (fakultatív vacsora)

 

Programok

Az  európai kultúra fellegvára Itália gazdag múltjában a századok alatt civilizációk kereszteződtek, olvadtak össze és alakultak át. Mintha egy nagy nyitott történelemkönyv lenne, amelynek lapjain az olvasható, hogyan folyt itt az élet több ezer éven át. Itália mindenki szemében sajátosan élénk és különös ország, azzá teszik hagyományai és sokszínű népi kultúrája. Ez a kultúra azonban nem régészet, hanem eleven élet, amely mindmáig kifejezi az olaszok lelkületének egyik leggazdagabb és leginkább átélt oldalát.

 

1. nap: Nyíregyháza – Budapest – Ljubljana – Trieszt  – Lido di Jesolo  

Elutazás Nyíregyházáról a kora hajnali órákban. Utazás Szlovénián át, útközben rövid pihenőkkel. Délután érkezés a Trieszt-től 7 km-re található Miramare kastélyhoz. Séta a 22 hektáros, csodálatos parkban vagy fakultatív kastélylátogatás. Továbbutazás Lido di Jesoloba, szállás elfoglalása az esti órákban (3 éj).

 

2. nap: Lagúna-szigetek / Murano – Burano 

Egész napos pihenés, fürdőzési lehetőség.
Fakultatív program: Reggeli után elutazás Punta Sabbioni kikötőből vaporettóval a „lagúna-szigetekre”. Buranon a csipke illetve üvegárus üzletek sokaságában gyönyörködhetünk. Muranon pedig betekintést nyerhetünk az üvegkészítés folyamatába. A szigeteken vásárlási lehetőség. 
A fakultatív program ára: 3.500 Ft

 

3. nap: Velence

Reggeli után elutazás az „Úszó Városba” vaporettóval. Velence egy meseváros, a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék. Városnézés idegenvezetéssel (Szent Márk tér és Bazilika, Sóhajok hídja, Dózse Palota kívülről, Frari templom, Rialtó, stb.). Séta a hangulatos szűk sikátorok és csatornák között. 

 

4. nap: Orvieto – Frascati

Reggeli után elindulunk Dél-Olaszország felé. Útközben „Itália csodáját”, a sziklatetőre épült várost, Orvietót csodálhatjuk meg. Olaszország talán legszebb építményeit találhatjuk itt. Este érkezés a dombos vidékéről és fehérboráról nevezetes Frascati városkába, majd a szálláshely elfoglalása (3 éj).

 

5. nap: Róma

Reggeli után egész napos városnézés az „Örök Városban” helyi idegenvezetéssel  (Kolosszeum,  Forum Romanum, Kapitólium, Piazza Venezia, Minerva, Pantheon, Trevi kút, Spanyol lépcsők, stb.). Délután séta a belvárosban.

 

6. nap: Róma – Vatikán

Reggeli után látogatást teszünk a Vatikánban. Vatikáni Múzeumok megtekintése helyi idegenvezetéssel. (Sixtus-i kápolna)-Szent Péter tér és Bazilika. Délután szabadprogram Róma belvárosában, vásárlási lehetőség. 

 

7. nap: Firenze – Trieszt- Ljubljana – Budapest  – Nyíregyháza

Reggeli után Toscana tartományba, a „reneszánsz bölcsőjeként” emlegetett Firenzébe indulunk. Városnézés helyi idegenvezetéssel (Santa Croce templom, Dóm, Ponte Vecchio, séta a festői Arno partján). Rövid szabad program után indulás Magyarországra. Érkezés Nyíregyházára a késő éjszakai órákban.

 

Az ár tartalmazza

autóbuszos utazást, 6 éjszakai szállást reggelivel, útdíjat, idegenvezetést Budapestről, helyi idegenvezetést és a felsorolt programokat

 

Az ár nem tartalmazza

BBP és stornó biztosítást, a szálláshelyen fizetendő idegenforgalmi adót illetve a programok során fizetendő belépő és tömegközlekedési díjakat (kb. 30.000 Ft)  

(A belépők tényleges ára az aktuális árfolyam függvényében módosulhat!)

 

Érintett területek

 • Olaszország
 • Lido di Jesolo
 • Velence
 • Trieszt
 • Toszkána
 • Firenze
 • Róma
 • Velence és környéke (Veneto, kivéve Észak-Adria)
 • Észak-Adria
 • Umbria
 • Orvieto
 • Róma és környéke (Lazio)
 • Burano
 • Vatikán
 • Murano
 • Frascati

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)
még töltünk